Etusivu
Spectra Yhtiöt Oy on kasvava lohjalainen perheyritys, jonka toiminnan painopisteenä on erilaisten kaupan tukipalveluiden, kuten vartioinnin, siivouksen ja pullonpalautus- sekä ostoskärrypalveluiden tuottaminen yli kahdensadan työntekijän voimin. Tutustu yritykseemme tarkemmin osoitteessa www.spectra.fi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Avoin hakemus
Tutustu alla olevan työpaikan tietoihin ja täytä työhakemus painamalla jatka.
Tehtävä
Avoin hakemus
Sijainnit
 
Haku alkaa
25.4.2018
Haku päättyy
 
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Kauppakeskustyöntekijä, vartija, siivooja, huoltomies... kiinnostuitko? Hae meille töihin! Meiltä löytyy osaajia joka lähtöön.

Spectra toimii erikokoisissa kauppa- ja liikekeskuksissa varmistaen, että pullopalautusautomaatit toimivat ja ostoskärryjä löytyy sieltä mistä pitääkin. Miksi? Siksi, että kauppiaalle jää enemmän aikaa omaan juttuunsa eli myymiseen.

Löytyykö taskustasi mahdollisesti vartijakortti? Tai oletko ajatellut turvallisuudesta itsellesi uraa? Myymälävartiointi on tärkeä osa toimintaamme. Teemme asioita uudella tavalla, vankalla ammattitaidolla.

Entä tykkäätkö siivota? Huolehdimme kauppojen ja myymälöiden puhtaudesta varmistaen työn korkean laadun joka ikinen päivä. Tässä työssä näet kättesi jäljet saman tien. Palkitsevaa, eikö vaan?

Huoltotiimimme huoltaa täysivaltaisesti pullonpalautusjärjestelmiä pitkän kokemuksen turvin. Myös autonpesukoneiden huollot ja siivouskoneiden korjaukset kuuluvat huollon osaamisen piiriin.

Erikoispuhdistajamme vastaavat mitä vaativimpiin puhtaanapidon haasteisiin pesemällä mm. liukuportaita, ostoskärryjä ja huoltoasemien mittarikenttiä.

Miksi Sinun kannattaisi tulla juuri Spectralle töihin? Siksi, että Spectra on hyvä työnantaja. Voit olla opiskelija, kotiäiti, työssäkäyvä tai työtön - meille on tärkeintä, että olet reipas, hyväntuulinen ja kiinnostunut oppimaan uutta. Ymmärrämme opiskelijan aikataulun luentoineen ja tenttipäivineen, toisin sanoen olemme tottuneita joustamaan.

Mellä on virkistyspäiviä, liikuntaseteleitä, Veteraanikerho, henkilöstöjuhlia, kuukauden työntekijöitä ja tilipäivänä mahdollisuus pieneen bonukseen erityisen hyvin tehdystä työstä. Meistä spectralaisista 90 % on tyytyväisiä esimiehensä toimintaan. Ja ennen kaikkea meillä on mahtava porukka, joka tekee töitä asenteella. Aika monta hyvää syytä, vai mitä? Entä mitä me Sinulta työntekijänä odotamme? Sitä, että minkä teet, teet kunnolla.

Tunnistitko itsesi? Täytä hakemuslomake ja liitä mukaan ansioluettelosi.
Aikaa jäljellä