Etusivu
Spectra Yhtiöt Oy on kasvava lohjalainen perheyritys, jonka toiminnan painopisteenä on erilaisten kaupan tukipalveluiden, kuten vartioinnin, siivouksen ja pullonpalautus- sekä ostoskärrypalveluiden tuottaminen yli kahdensadan työntekijän voimin. Tutustu yritykseemme tarkemmin osoitteessa www.spectra.fi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Avoin hakemus
Tutustu alla olevan työpaikan tietoihin ja täytä työhakemus painamalla jatka.
Tehtävä
Avoin hakemus
Sijainnit
 
Haku alkaa
24.7.2020
Haku päättyy
 
Työsuhdemuoto
Vakituinen / Permanent
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Spectra on suomalainen vuonna 1999 perustettu perheyritys. Huolehdimme suurimpien suomalaisten päivittäistavarakauppojen ja kauppakeskusten ylläpito ja -tukitoiminnoista ja varmistamme, että nämä pystyvät päivästä toiseen palvelemaan asiakkaitaan laadukkaasti hoidetussa, turvallisessa ja miellyttävässä ympäristössä. ”Autamme kauppoja pitämään pyörät pyörimässä.”

Työn tavoitteet ovat hyvin selkeät: tyytyväiset asiakkaat ja tyytyväiset työntekijät. Ymmärrät asiakkaan tarpeet, olet tuloshakuinen ja kykenet reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Työpäivät voivat olla hyvinkin pitkiä, joten sinulta löytyy myös joustavuutta ja halua sitoutua työhön. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne, ahkeruus ja halu oppia uutta.

Perehdytämme Sinut tehtäviin hyvin. Perehdytyksen ja työhönopastuksen avulla takaamme sinulle mahdollisuuden menestyä työtehtävässäsi!

Miksi Sinun kannattaisi tulla juuri Spectralle töihin? Siksi, että Spectra on hyvä työnantaja. Voit olla opiskelija, kotiäiti tai -isä, työssäkäyvä tai työtön - meille on tärkeintä, että olet reipas, hyväntuulinen ja kiinnostunut oppimaan uutta.
Mitä me Sinulta pyytäisimme? Sitä, että minkä teet, teet kunnolla.

Tunnistitko itsesi? Kuulostaako tämä sinun työpaikaltasi?
Seuraava askel onkin hakea meille töihin, ollaan yhteydessä!
Täytä hakemuslomake osoitteessa https://spectrarekry.mepco.fi/MepRekry/Application/Index/369 ja liitä mukaan mahdollinen ansioluettelosi.
Aikaa jäljellä